Loudgarden is een identiek tweeling dj/producer duo uit Nederland in elektronische dansmuziek. Zij zijn niet alleen uniek twin DJ-duo, maar ook door hun eigen stijl te produceren in 's werelds grootste dancescene. De afgelopen jaren heeft Loudgarden zich internationaal flink in de kijker weten te spelen met boekingen over de hele wereld en op grote festivals als The Flying Dutch. Zij zorgen voor een spectaculaire afsluiting van Moves&Vibes. 

De Housuh in de Pauzuh DJ-act breekt samen op vakkundige wijze de tent af. De act is een trip down memory lane van clubknallers uit de 00's, naar hiphopbangers uit de 90's, dikke hits van nu, maar ook typische guilty pleasures. Zij zijn elke dag te horen op SLAM! met ruim 800.000 wekelijkse luisteraars.

SPECIAL ACT !

Dé Young Pop Diva act van Nederland. Mory is een topzangeres die moeiteloos de hits laat horen van diverse beroemde pop diva’s van het laatste decennium en van nu. Na een succesvolle carrière in een fantastische girlband knalt ze nu solo op het grote podium. Ondanks de soms verbluffende overeenkomsten met o.a. Christina Aguilera, Alicia Keys, Sia, Lady Gaga en Mabel , blijft Mory authentiek en een genot om naar te kijken. Haar stem en performance zorgen ervoor dat jij geboeid blijft.

Matt Ardeo is een echte crowdpleaser. Zijn energie en enthousiasme weet hij altijd perfect over te brengen op het publiek. Ook was de jonge DJ een tijd één van de meest beluisterde artiesten via de podcasts op Spotify. Zijn mixtapes behaalde dagelijks tienduizenden streams per dag waardoor hij in de top 50 meest beluisterde podcasts van Nederland terecht kwam.

Energie is het uitgangspunt van deze DJ, dus maak je klaar voor de tijd van je leven met dit roodharige monster achter de decks en op de mic!

DJ Le Frini is een zeer talentvolle upcoming Dj . Zijn stijl is een mix van allround en funky, uplifting housemuziek met invloeden van deephouse en latin-vibes. Te gekke sexy housebeats om de avond mee te beginnen!